Szeretnéd tudni ,hogyan segíthet az ÉN kreativitásom a TE céged marketing céljainak elérésében?

Azt tapasztaltam, hogy a mai felgyorsult digitális világban egyre nehezebb az emberek figyelmét ténylegesen felkelteni, egyszerűen telítődtünk a percenként érkező információktól és reklámoktól, amiket csak gyorsan tovább pörgetünk.

Természetesen az, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson, bizalmat keltve a vásárlóban és minél több terméket/szolgáltatást adjon el és egy lojális, folyamatosan bővülő vásárlói réteget alakítson ki és azt meg is tartsa. Azonban a kizárólag online megvalósuló reklámozás mellett, igenis szükség van olyan egyéb kreatív megoldásokra, amik az emberekben az odafigyelés és a személyesség érzetét keltik, amit ők bizalommal és végső soron vásárlással fognak meghálálni.

 

Bármilyen művészeti eszközzel képes vagyok alkotni annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban közvetíteni tudjam azt az üzenetet vagy reklámot, amit át szeretnék adni a célközönségnek

AZ ÁLTALAM TERVEZETT
INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓK

ÉLMÉNYT ADNAK, TOVÁBBI

VÁSÁRLÓKAT

 

Amivel a reklámozni kívánt terméket vagy szolgáltatást és magát a céget is egy pozitív élményhez fogják kötni, mivel nem közvetlenül kapják az arcukba a reklámot, hanem ún. vizuális művészet formájában. Az emberek az átélt élmények hatására sokkal nagyobb eséllyel lesznek jövőbeli vásárlók és ezeket szívesen mesélik el a családjuknak, ismerőseiknek is hosszú távon további vásárlókat eredményezve. De persze egy elkészült installáció is magában hordozza az online megjelenés lehetőségét, sőt sok esetben ez önmagában is hírértékkel bír különböző cikkek, vélemények megjelenéséhez, ami – rejtett módon – végeredményében további reklámot jelent cégnek. EREDMÉNYEZVE.

Amit én tudok nyújtani:

Személyes egyeztetés után az igényeknek és a céloknak megfelelően olyan kreatív, marketing célú installációk és/vagy események megalkotása, amely a cég arculatát és irányelveit tükrözve jelentősen hozzájárul az eladni kívánt termékek és szolgáltatások reklámozáshoz.